Siapa Melek Mosso, Siapa nama sebenar? Berapa umur Melek Mosso, dari mana?

Siapa Melek Mosso Apakah nama sebenarnya?Berapa umur Melek Mosso?
Siapa Melek Mosso, Siapa nama sebenar, berapa umur Melek Mosso, asal mana

Melek Mosso, atau Melek Davarcı, dilahirkan pada 11 November 1988 di Kayseri. Dia memulakan muzik pada usia tujuh tahun dengan mengarang komposisi pertamanya. Pada usia sembilan tahun, dia mula mengikuti pelajaran baglama dan Muzik Rakyat Turki di Konservatori Perbandaran Denizli. Beliau kemudiannya melanjutkan pelajaran di Sekolah Menengah Seni Halus. Dia mula bermain seruling di sekolah menengah. Beliau menamatkan pendidikan universitinya di Universiti Adnan Menderes, Fakulti Pendidikan, Jabatan Pengajaran Muzik. Beliau telah menjadi koir dan pemain solo sepanjang hayat pendidikannya.

Selepas menamatkan pendidikannya, dia datang ke Istanbul. Kadıköy – Dia meningkatkan pengiktirafannya dengan membuat muzik pada baris Beşiktaş. Dia juga memberikan pelajaran piano, seruling, solfeggio dan harmoni dan menyediakan pelajarnya yang ingin belajar muzik untuk peperiksaan konservatori. Hadiah dengan menyertai pelbagai Peraduan Muzik kazanadalah. Dia membuat persembahan dalam pelbagai peringkat dengan membuat muzik konsep swing dan jazz bersama kumpulannya bernama Zbam The Band, yang diasaskannya bersama rakan pemuziknya.

Video, di mana Yıldız Tilbe menafsirkan semula lagunya "Vursalar I Can't Die", mencapai lebih 100 juta tontonan. Siri TV No.1 pit Dia mengiringi No.1 dalam lagu "There's No Light" yang dibuat untuk lagu "No Light", dan lagu ini mencapai lebih 100 juta tontonan. Selain itu, lagu yang diberi nama "There is No Light" telah dimuatkan dalam album No.1 "Black Flag". Pada tahun 2018, dia mengambil bahagian dalam senarai main radio untuk masa yang lama dengan single "Cat", lirik dan muzik yang dibuatnya sendiri.

Diskografi

EP
  • Malaikat Mosso (2020)
bujang
  • "Kucing" (2018)
  • "Bayang Anda Sudah Cukup" (2018)
  • "Seperti ayam hutan" (2019)
  • “Saya Tidak Boleh Mati Jika Mereka Memukul” (2019)
  • “Peluk Pelukan” (2019)
  • "Mata Hati" (2020)
  • “Yang lupa Kazanir” (2020)
  • “Lagu Sabtu” (2020)
  • “The Lie” (ft. Aras) (2020)
  • “Mereka Kata Anda Sudah Keluar” (2020)
  • "Saya Marah" (2021)
  • "Jika Saya Menangis" (2021)
  • “The Later Remains” (2021)
  • “Jangan Datang Walaupun Saya Kata Datang” (bersama Aras) (2021)
  • “Zülüf” (dengan Haluk Levent) (2021)
  • "Wang tidak membawa kebahagiaan" (Lagu Cinta) (2021)
  • "Hidup Saya Tergelincir" (2021)
  • "Bulu Mata Anda" (2021)
  • “Nobody's Nobody” (dengan Veys Çolak) (2021)
  • "Ciung" (Bahasa Turki Baru Abadi) (2022)
  • "Tahun Jangan Maafkan" (Album Hormat: Bergen) (2022)

Iklan Serupa

Jadilah yang pertama memberi komen

Yorumlar